Субота, 04.05.2024, 05:04Головна | Реєстрація | Вхід

Меню сайту

Форма входу

Пошук

Календар

«  Жовтень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Наше опитування

Яким браузером ви користуєтесь?
Всього відповідей: 21

Друзі сайту

Головна » 2008 » Жовтень » 17 » Linux Foundation повідомляє про подвоєння числа учасників FOSSBazaar
Linux Foundation повідомляє про подвоєння числа учасників FOSSBazaar
14:52

Організація Linux Foundation повідомила, що заснована ним у січні спільнота FOSSBazaar, присвячена просуванню ПЗ з відкритим вихідним кодом на підприємствах і в установах, подвоїли свої ряди. Спільноту заснували компанії Coverity, DLA Piper, Google, HP, фонд Linux, Novell, Olliance Group, OpenLogic і SourceForge, спочатку воно було призначене для обміну досвідом між управлінцями з адаптації та впровадження ПЗ з відкритим вихідним кодом в організаціях.

За цей рік FOSSBazaar не тільки зміг стати місцем взаємодії на теми вільного ПЗ, але й одержав повноцінного лідера, - Мартіна Міхльмаера (Martin Michlmayr). Це відома фігура - перебуваючи в раді директорів OSI, він 10 років зайнятий у проектах вільного ПЗ, з них 2 роки очолював проект Debian.

Всього в консорціум входять 15 членів, ось що кажуть ті хто нещодавно приєдналися, серед яких компанії Ars Aperta, Black Duck, BT, Krugle, Palamida і nexB:

- "ПЗ все в більшій мірі складається з компонент з відкритими вихідними кодами, і нам дуже приємно приєднатися, тому що FossBazaar розділяє наше проповідування вільного ПЗ з прагненням навчити розробників ПЗ використовувати ПЗ з відкритим вихідним кодом безпечно і ефективно", - сказав Bill McQuaide, виконавчий віце-президент по товарах та послугах компанії Black Duck Software.

- "Ми вважаємо, що поліпшувати управління ПЗ з відкритим кодом компаніям треба спільно, обмінюючись передовим досвідом один з одним. Ставши партнером з FossBazaar, нам приємно отримати можливість працювати пліч-о-пліч з колегами, вносячи внесок у розвиток FOSS і відігравати ключову роль у розвитку мистецтва керування ним ", - сказав Jeremy Ruston, глава підрозділу Open Source Innovation компанії BT Design.

- "NexB дуже приємно приєднатися, оскільки FossBazaar представляє собою відкрите рішення для впровадження та управління ПЗ з відкритим вихідним кодом у програмних продуктах і IT-інфраструктури підприємств. Кращі рішення по застосуванню ПЗ з відкритим вихідним кодом у виробничому процесі будуть від суміщення впровадження існуючих методів відкритого коду з наявністю важелів управління ним", - сказав said Philippe Ombredanne, CTO компанії nexB.

- "Нам дуже приємно ввійти в FossBazaar. Цей сайт швидко набрав значне співтовариство і ми збираємося поділитися досвідом в управлінні ПЗ з відкритим вихідним кодом, щоб зробити його ще кращим, і, в кінцевому рахунку, дозволити більшій кількості організацій усвідомити переваги стратегії відкритих вихідників" , - Сказав Mark Tolliver, CEO компанії Palamida.

Заснований в 2007 році, фонд Linux сприяє розвитку, захисту, підтримки, стандартизації ПЗ з відкритим вихідним кодом, зокрема, є спонсором роботи Торвальдса, отримуючи підтримку відповідних компаній зі всього світі, з тим, щоб ресурси, які ім надаються та послуги забезпечували ПЗ з відкритим вихідним кодом успішно конкурувати з закритими платформами.

Переглядів: 739 | Додав: eReS | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright Sigma-Linux © 2024 |